logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκατοντάδες γονείς και κηδεμόνες απόλαυσαν τα προγράμματα που ετοίμασαν οι εκπαιδευτές και τα 350 παιδιά στη λήξη της 2ης περιόδου των Καλοκαιρινών Δράσεων Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού 2015 του Δήμου Διονύσου. Οι γιορτές πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Άνοιξης, το 2ο Δημοτικό Αγ. Στεφάνου και τα Πρώην Εκπαιδευτήρια Καργάκου, όπου παρευρέθη ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η περίοδος του Αθλητικού Camp, οι δράσεις του οποίου φιλοξενούνται στο Κόκκινο Χωράφι στη Δροσιά και στο Δημοτικό Σχολείο της Ροδόπολης. Στα παιδιά απονεμήθηκε ως ενθύμιο μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής. Το «παρών» στη Ροδόπολη αλλά και στο δημοτικό Αγίου Στεφάνου έδωσε ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ηλίας Υφαντής, ο οποίος υποσχέθηκε στα παιδιά ότι οι δράσεις του Δήμου Διονύσου θα συνεχιστούν και τους χειμερινούς μήνες.

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου άρχισε η 3η περίοδος του Summer Camp και η 2η του Αθλητικού Camp, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι 38 παιδιά του Δήμου Διονύσου συμμετέχουν στις παιδικές κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, στο Σούνιο Αττικής.