logo


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Διονύσου λειτουργώντας στα πλαίσια της Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που δυσκολεύονται ή αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει στις ευπαθείς ομάδες, σεβόμενο την αδιαμφισβήτητη αξιοπρέπεια όσων προσέρχονται σ’αυτό.

Η συγκεκριμένη Κοινωνική Δομή και μετά τις αυξημένες ανάγκες που θα προκύψουν από τις εξελίξεις στη χώρα μας είναι επιτακτική ανάγκη να αγκαλιαστεί και να βοηθηθεί απ’όλους μας έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και να συμπαραστέκεται σε αναμενόμενο αυξημένο αριθμό ωφελούμενων.
Ήδη το ποσό επιχορήγησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τον Προϋπολογισμό του Δήμου Διονύσου είναι αισθητά αυξημένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και η ανταπόκριση των χορηγών θετικότατη.

Την Τρίτη 14/7/2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τακτική διανομή Ιουλίου με τα κάτωθι προϊόντα:

Από επιχορήγηση του Δήμου σε επαρκείς ποσότητες: όσπρια, λάδι, σαπούνι, ρύζι, σάλτσα ντομάτα, αλεύρι, ζάχαρη, φρυγανιές, ζυμαρικά, δημητριακά, σαμπουάν, χαρτιά υγείας,

Από χορηγίες-διανομή ανάλογα με τις κατηγορίες και την ποσότητα των προϊόντων: μακαρόνια, ζυμαρικά, γάλατα (φρέσκο και εβαπορέ), σοκολάτες, κονσέρβες, λάδι, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, χαλβάδες, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, nesquick, μπισκότα, ζελέ, γλάσο, μαλακτικό ρούχων, υγρό πατώματος, ξυραφάκια, υγρό τζαμιών, υγρό πιάτων, κρεμοσάπουνα, πακέτα χαρτοπετσέτες, χαρτιά υγείας.

Καθημερινά γίνεται διανομή έτσι ώστε να καλύπτονται βασικές ανάγκες, με προτεραιότητα στις ωφελούμενες οικογένειες με μικρά παιδιά, σε ψωμί, τυρόπιτες, κρουασάν, ψάρια και άλλα προϊόντα που προέρχονται από χορηγίες.

Πληροφορίες και κατάθεση δικαιολογητικών για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλέφωνο 213 2139815 Γραφείο Κοινωνικών Λειτουργών. Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Διονύσου. Δ/νση: Κανάρη 3-Άνοιξη.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ