logo


Μετά και τη σύγκληση της διακομματικής επιτροπής, σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου, με αντικείμενο τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο ανάμεσα στους επικεφαλής των παρατάξεων και το Δήμαρχο, οπότε και αποφασίστηκε η έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου αύριο Πέμπτη 2 Ιουλίου, ώστε να επισφραγιστεί ο καθορισμός των χώρων με σχετική απόφαση.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επιπλέον η νέα οικονομική πραγματικότητατα που διαμορφώνεται καθώς και τα μέτρα που έχει ήδη λάβει ο Δήμος, όπως η – λόγω έλλειψης καυσίμων- προσωρινή αναστολή λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας και η λειτουργία κατά προτεραιότητα των απορριμματοφόρων και των πυροσβεστικών. Αναμένεται πάντως σχετική ανακοίνωση, με την οποία οι πολίτες θα ενημερώνονται για όλες τις ενέργειες του Δήμου, αλλά και για το πώς από την πλευρά τους θα διευκολύνουν το έργο των υπηρεσιών.

Ας σημειωθεί εδώ πως αύριο το απόγευμα, μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των υποστηρικτών του ΝΑΙ  στο καφέ Σταθμός στον Άγ. Στέφανο στις 7 μ.μ., και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους υποστηρικτές του ΟΧΙ και το Γ. Τσίπρα στις 8.30 στην κεντρική πλατεία της Δροσιάς.