logo


Με 22 θέματα- και 2 απ’ ευθείας αναθέσεις- πραγματοποιείται αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου στις 2 μετά το μεσημέρι συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου. Στη μεν πρώτη περίπτωση, τρύπησε η πλαστική δεξαμενή όπου αποθηκεύεται το υλικό για τη χλωρίωση του νερού στη γεώτρηση του γηπέδου Σταμάτας, το οποίο διατίθεται ως πόσιμο στους κατοίκους, με αποτέλεσμα την ανάγκη για άμεση αντικατάστασή της. Η δεύτερη περίπτωση αφορά στην αποκομιδή των “πράσινων” απορριμμάτων, συνολικού όγκου 3000 κυβικών μέτρων, που έχουν σωρευθεί είτε από κλαδέματα, είτε από υπερβολική ανάπτυξη του πρασίνου λόγω ευνοϊκών καιρικών συνθηκών, είτε από πτώσεις κλαδιών και δέντρων τον περασμένο χειμώνα, είτε λόγω της μειωμένης δραστηριότητας του κλαδοφάγου, που για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν εκτός λειτουργίας. Η συγκεκριμένη απ’ ευθείας ανάθεση, που σύμφωνα με την εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τ. Μπάση γίνεται στο πλαίσιο της πυρασφάλειας, προτείνεται να δοθεί στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. για 100 δρομολόγια, συνολικού κόστους μέχρι 24.600 ευρώ:

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την ανάθεση της προμήθειας «Προμήθεια, Συντήρηση και Παρακολούθηση Σημάτων Συστημάτων Ασφαλείας (Συναγερμοί – Πυρανίχνευση) ∆ημοτικών Κτιρίων» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 2ο: Απευθείας Ανάθεση Προμήθειας ∆εξαμενής (Πλαστικό ∆οχείο 1100 Λίτρων) για την Αποθήκευση του Υποχλωριούδους Νατρίου στη Γεώτρηση Γηπέδου της ∆ημοτικής Ενότητας Σταμάτας.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την ανάθεση «Έκδοση Πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 4ο: Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση, Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την Προμήθεια Υπηρεσίας Αποκομιδής Κλαδιών.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την Καταβολή Παραβόλων ΚΤΕΟ.

Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση α)της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας «Στείρωση και εμβολιασμός αδέσποτων ζώων» και β)των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων του πρόχειρου διαγωνισμού.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ- ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών ταφών- εκταφών στα κοιμητήρια των Δημοτικών Κοινοτήτων

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση πρακτικών για την «Προμήθεια ανταλλακτικών – Συντήρηση & επισκευή μεταφορικών μέσων».

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδέσμευση χρηματικού ποσού.

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση πρακτικού της επιτροπής ∆ιαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών  “Μικροβιολογικός και χημικός έλεγχος του νερού» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση πρακτικών για την «Προμήθεια ανταλλακτικών – Συντήρηση Κλαδοφάγου Μηχανήματος & Λοιπού Μηχανολογικού Εξοπλισμού Πρασίνου».

ΘΕΜΑ 12ο: Εκδίκαση ενστάσεων κατά των όρων διακήρυξης του ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ανταλλακτικών – Συντήρηση & επισκευή μεταφορικών μέσων».

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση πρακτικών Νο 1 και Νο2 για την «Προμήθεια Υπηρεσιών Συντήρησης προμήθειας Η/Μ Εξοπλισμού κτιρίων (Συντήρηση & επισκευή καυστήρων, Προμήθεια & συντήρηση κλιματιστικών μονάδων» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση α) της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για την Προμήθεια «Έπιπλα και σκεύη» και β) των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και των όρων του πρόχειρου διαγωνισμού.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση των όρων διακήρυξης, Πρόχειρου ∆ιαγωνισμού για την «Προμήθεια Φωτοτυπικών Μηχανημάτων 2015» ∆ήμου ∆ιονύσου Προϋπολογισμού 9.000,00€.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ- ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση μελέτης, δαπάνης, διάθεση πίστωσης και όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών «Τακτικού ελέγχου από ορκωτό ελεγκτή λογιστή των οικονομικών καταστάσεων του ∆ήμου ο.ε. 2014 & 2015».

ΘΕΜΑ 17ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης Λογαριασμού (ΓΚΑΣΙΩΝΑ ΙΩΑΝΝΑ).

ΘΕΜΑ 18ο: Λήψη απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής επί αιτήματος Νικ. Καλοφωλιά για την καταβολή αποζημίωσης για ζημιές από πτώση δένδρου.

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για λογιστική τακτοποίηση ποσού 300,00 ευρώ για τόκους υπερημερίας τους οποίους μας χρεώνει η Εταιρία «Πειραιώς Leasing Χρηματοδοτικές μισθώσεις Α.Ε.

ΘΕΜΑ 20ό: Συμβιβαστική επίλυση διαφοράς με ΚΑΛΛΙΕΡΟ ∆ΗΜΗΤΡΙΟ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ο οποίος υπέστη ζημιές στο αυτ/τό του από πτώση σε λακκούβα στο οδόστρωμα – Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση α)της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για «Προμήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών, λοιπού υλικού υπολογιστών και περιφερειακών», β)των τεχνικών προδιαγραφών και γ)των όρων του πρόχειρου διαγωνισμού.

ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση α) της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για «Συντήρηση, μεταφορά κι εγκατάσταση συστήματος αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS) στο ∆ημαρχείο», β) των τεχνικών προδιαγραφών και γ) των όρων διακήρυξης του διαγωνισμού.