logo


Χτες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης ευχαρίστησε δημοσίως τον Πρόεδρο του ΘΕΣΠΙ Β. Δαρδαμάνη, ως βασικό υπεύθυνο για την επιτυχία των καλοκαιρινών δράσεων του Δήμου. Μέχρι τώρα όμως, ως εμπνευστής και εκτελεστής του προγράμματος φερόταν ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Η. Υφαντής και οι υπηρεσιακοί συνεργάτες του στο Δήμο. Αυτοί, σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε, εκπόνησαν τα προγράμματα απασχόλησης των παιδιών, διευθέτησαν τα σχετικά με τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό που έφερε εκπαιδευτές στο summer camp και πλήρωσε τους απλήρωτους επί μήνες δασκάλους του ΘΕΣΠΙ, οργάνωσαν και τα αθλητικά καλοκαιρινά camps, ενώ παράλληλα οργανώνουν και τις χειμωνιάτικες δραστηριότητες για τη νεολαία της πόλης.

Μετά λοιπόν την συγκεκριμένη δήλωση του κ. Ζαμάνη, τίθεται το εξής σοβαρό ερώτημα: είτε ο  Αντιδήμαρχος, με τα Δελτία Τύπου και τις δηλώσεις του για την επιτυχία του summer camp, θέλησε να καπηλευτεί το έργο του Προέδρου του ΘΕΣΠΙ ή ο δήμαρχος, για τους δικούς του λόγους, αποφάσισε να υποβαθμίσει δημοσίως τον Αντιδήμαρχο.

Η αποκατάσταση της τάξης απαιτεί να ζητήσει ο Δήμαρχος την παραίτηση του Αντιδημάρχου του ή να ζητήσει ο ίδιος συγγνώμη για το λάθος του. Ή μήπως όχι;