logo


Με 4 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 ιουνίου στις 6 το βράδυ η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Άνοιξης:

Θέμα 1ο: Προέγκριση ή μη ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος »Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος (ζεστής και κρύας κουζίνας)-DELIVERY’’ αρ.πρωτ.17744/22-06-2015 αίτηση της ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΑΜΙΝΕΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε, επί της Λ.Μαραθώνος αριθμό 33, Άνοιξη.

Θέμα 2ο: Προέγκριση ή μη ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος »Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος (ζεστής και κρύας κουζίνας) με τραπεζοκαθίσματα», αρ.πρωτ.16724/15-06- 2015 αίτηση της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ Ε.Π.Ε.- PIZZA FAN, επί της Λ.Μαραθώνος 45, Άνοιξη.

Θέμα 3ο: Τοποθέτηση ελαστικών οριοδεικτών επί της οδού Ευτυχίας στην συμβολή της με την οδό Κύπρου της Δ.Κ.Άνοιξης και τοποθέτηση ενός κυρτού καθρέπτη ασφαλείας.

Θέμα 4ο: Τοποθέτηση ελαστικών οριοδεικτών επί της οδού Μ.Αλεξάνδρου στην συμβολή της με την οδό Καρδίτσας της Δ.Κ.Άνοιξης για αποτροπή της στάθμευσης οχημάτων.