logo


Τη 15η εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει ο Δήμος Διονύσου στο Πολιτιστικό της Δροσιάς, την προσεχή Δευτέρα 5-8 το βράδυ.

Με μήνυμά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Β. Κοκμοτός, όσους μπορούν, να προσέλθουν, να “γίνουν οι δυνατοί κρίκοι στην αλυσίδα της ζωής” και να ενισχύσουν τη δημοτική Τράπεζα Αίματος:

Η Εθελοντική Αιμοδοσία Τράπεζας Αίματος Δήμου Διονύσου είναι μία ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΖΩΗΣ με ξεχωριστή και ιδιαίτερη αξία καθώς απευθύνεται ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και συνεχώς αυξανόμενες και το ύψιστο δώρο ζωής ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ. Ταυτόχρονα ο αριθμός εκείνων που μπορούν να προσφέρουν αίμα, εξ αιτίας διαφόρων προβλημάτων υγείας διαρκώς μειώνεται. Στην περίπτωση της αιμοδοσίας ισχύει το «δεν φτάνει μόνο να θέλω, αλλά πρέπει και να μπορώ»

Απ’ όλα αυτά γίνεται αντιληπτό ότι η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση με τη συμμετοχή όλων μας στο κάλεσμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας είναι επιβεβλημένη γιατί αφορά τον καθένα μας, την οικογένειά μας, τους συγγενείς μας, τον συνάνθρωπό μας.

ΜΠΟΡΕΙΣ;…. ΔΩΣΕ !

Τα επείγοντα περιστατικά που καλύπτονται από την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Διονύσου είναι αρκετά, τηρώντας πάντα το απόρρητο όπως ορίζει ο νόμος, χωρίς διακρίσεις και με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η κάλυψη των αναγκών και η επάρκεια αίματος.

Στόχος είναι, να καλύπτονται οι Αιμοδότες και οι οικείοι τους όπως άλλωστε προβλέπει ο νόμος και επιπλέον να υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να καλυφθεί και κάποιος που για λόγους υγείας δεν μπορεί να είναι ενεργός αιμοδότης.

Είμαστε ένας Δήμος με πληθυσμιακό δυναμικό άνω των 40.000 κατοίκων και οι ανάγκες απαιτούν μία ΙΣΧΥΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ.

ΔΩΣΕ ΤΟ » ΠΑΡΩΝ » – ΓΙΝΕ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!

ΑΦΙΕΡΩΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ