logo


Την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 6 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει και πάλι, με τρία θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Και τα τρία παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια που αφορούν στη Σχολική Επιτροπή Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης και τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις στο Προεδρείο της, το Πρωτόκολλο Συνεργασίας για το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ κατά της φτώχειας και τις επιχορηγήσεις για το 2015 σε Συλλόγους- Σωματεία- Εκκλησία, αντιστοίχως:

ΘΕΜΑ 1ο: Αποδοχή παραιτήσεων, ορισμός τακτικών μελών και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆ (άρθρο 103 παρ.4 Ν.3852/2010) με την επωνυμία ‘’Σχολική Επιτροπή σχολικών μονάδων ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ’’». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση για την υπογραφή «Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τους κοινωνικούς εταίρους που συμμετέχουν στην Σύμπραξη της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής για την υλοποίηση των παρεμβάσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD)». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ.

ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη απόφασης για την παροχή χρηματικής επιχορήγησης σε Συλλόγους Σωματεία και Ιερούς Ναούς με έδρα εντός των διοικητικών ορίων του ∆ήμου ∆ιονύσου. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ