logo


Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Έναν έμπρου-δύο οπίσ’ κι η τσαγάνα… ‘ς σο καπίτσ!» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Ηλία Υφαντίδη, την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015 στις 8:30 μ.μ. στην Πλατεία Κορολή της Δροσιάς.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Θεοχάρης και η Μαρίνα, είναι ένα ζευγάρι νέων που συζούνε σε μία περιοχή της σύγχρονης Αθήνας. Ο Θεοχάρης, Ποντιακής καταγωγής, γεννημένος και μεγαλωμένος στην επαρχία, λάτρης της Ποντιακής παράδοσης και υπερασπιστής της συνέχειάς της. Η Μαρίνα, επίσης Ποντιακής καταγωγής, γεννημένη και μεγαλωμένη όμως… στο Κολονάκι, σύγχρονη και μοντέρνα, με τα φτερά ανοιχτά και έτοιμα για το ταξίδι στο μέλλον. Ο έρωτας τους ένωσε και αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν. Την ημέρα του αρραβώνα τους όμως, ένα γράμμα έρχεται να τα αλλάξει όλα…

Καυτηριάζοντας την μαινόμενη σχέση της παράδοσης και του νεωτερισμού, το έργο, μας ρωτάει ευθέως: «Σήμερα ή Χθες; Πριν ή μετά; Ποιος είναι ο δρόμος της ζωής που οφείλουμε να ακολουθήσουμε τελικά; Μπροστά ή πίσω;»

Είσοδος ελεύθερη