logo


Έκτακτη συνεδρίαση για αύριο Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 6.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, προγραμματίζει ο ΘΕΣΠΙΣ, μια που καλείται να εγκρίνει το πρακτικό με τις οικονομικές προσφορές των εταιρειών που θα προσλάβουν προσωπικό για τα τμήματα του Οργανισμού και τα καλοκαιρινά camps του Δήμου, καθώς και την ασφάλιση των παιδιών που θα συμμετέχουν στις καλοκαιρινές δραστηριότητες. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως για τα παραπάνω θέματα είχαν στην πρόσφατη (15/6) συνεδρίαση του ΘΕΣΠΙ, αλλά και στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τεθεί σχετικά ερωτήματα αππο τους εκπροσώπους της Νέας Πνοής, που αναφέρονταν ειδικότερα στις σφιχτές προθεσμίες (σ.σ. τη Δευτέρα αρχίζει η πρώτη περίοδος των camps), στην ασφάλιση των παιδιών, στον τρόπο επιλογής του προσωπικού κ.λπ. Απαντήσεις έδωσε από την πλευρά χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Η. Υφαντής, που τόνισε πως πράγματι για το θέμα γίνεται αγώνας δρόμου από τη Διοίκηση, μια που οι σχετικές διαδικασίες αποδείχθηκαν χρονοβόρες, αλλά ξεκαθάρισε πως θα τηρηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής έναντι των 1000 και πλέον παιδιών που θα συμμετέχουν. Όσο για την επιλογή του προσωπικού- γυμναστών, εκπαιδευτών κ.λπ.- ο Δήμος και ο ΘΕΣΠΙΣ διατηρούν το δικαίωμα να αντιπροτείνουν υποψηφίους, αν κάποιοι από την ανάδοχο εταιρεία κριθούν ακατάλληλοι:

1. Έγκριση υπ’ αριθμ. πρωτ. 513/17-6-2015 πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης οικονομικών προσφορών της υπ’ αριθμ. πρωτ. 387/12-05-2015 διακήρυξης σχετικά με την «Παροχή πολιτιστικών & αθλητικών υπηρεσιών για τη λειτουργία τμημάτων των Ν.Π.Δ.Δ ΟΝΑΠ ΘΕΣΠΙΣ Δήμου Διονύσου».

2. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ασφαλιστική κάλυψη των συμμετεχόντων παιδιών στις καλοκαιρινές δράσεις Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού.