logo


Με 11 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα συνεδριάσει την Τετάρτη 17 Ιουνίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Από αυτά, τρία αναφέρονται σε πληρωμές επισκευών (στα αντλιοστάσια Αγ. Στεφάνου και Άνοιξης, και σε δημοτικά οχήματα)  που έγιναν με απ’ ευθείας αναθέσεις, ενώ η πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την οποία ζητείται αίτηση ανάκλησης εκ μέρους του Δήμου, αφορά στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια πετρελαίου και λιπαντικών:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την Έκδοση Τελών Κυκλοφορίας Μηχανημάτων Έργου του ∆ήμου ∆ιονύσου για το έτος 2015.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την Επισκευή της Βλάβης του Πιεστικού Αντλητικού Συγκροτήματος στο Αντλιοστάσιο της ∆εξαμενής Ποντίων της ∆ημοτικής Ενότητας Αγίου Στεφάνου.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την Επισκευή των Αυτοματισμών και της Αντλίας του Αντλιοστασίου της Οδού Ναυαρίνου στη ∆ημοτική Ενότητας Άνοιξης.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ο.ε. 2015 για την Επισκευή – Συντήρηση του Μηχανήματος Έργου ME 84682 μάρκας CASE 580SLE στα Πλαίσια της Επείγουσας Απευθείας Ανάθεσης Συντήρησης Χωματουργικών Μηχανημάτων Έργου του ∆ήμου ∆ιονύσου (339/2014 ΑΟΕ).

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση άσκησης αίτησης ανακλήσεως κατά της αριθ. 96/2015 Πράξεως του ΣΤ ́ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την καταβολή αποζημίωσης στην κα Βαρδαλάχου Αικατερίνη η οποία υπέστη ζημιά στο αυτοκίνητό της από πτώση δένδρου.

ΘΕΜΑ 7ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης Λογαριασμού (Τζαμασπισβίδης Ιωάννης).

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 94/2015 Απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, σύμφωνα με την υπ ́αριθ. 62/2015 Απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου.

Δ/ΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜΗΜΑ ΤΑΜ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός Μαρτίου 2015.

ΘΕΜΑ 11ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός Απριλίου 2015.