logo


Σε γιορτή ποδοσφαίρου εξελίχθηκε το 1ο τουρνουά Ακαδημιών “Διόνυσος” για τμήματα Junior- Παμπαίδων, που διοργάνωσε ο Α.Ο. Διονύσου την Κυριακή 7 Ιουνίου, με στόχο τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων και υποστηρικτών πασχόντων από θαλασσαιμία “Φύσις”.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος με 150 παιδιά οι ομάδες ΑΟ Διονύσου, ΑΟ Σταμάτας, Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών, Ακαδημίες Arsenal Αφιδνών, Maroussi Athletic Club και Κηφισιάς (αντί της Νίκης Δροσιάς, που ακύρωσε τη συμμετοχή της).

Μέχρι τις 7 το βράδυ, και παρά τον απειλητικό καιρό, διήρκεσε η διοργάνωση, την οποία παρακολούθησαν οι: Τ. Μπάσης Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Β. Δαρδαμάνης Πρόεδρος του ΘΕΣΠΙ αλλά και του ΑΟΔ μέχρι πρότινος, Π. Τσούκας δημοτικός σύμβουλος για την Πολιτική Προστασία, Γ. Καλαφατέλης και Β. Κριεμάδης από την Ενωτική Πρωτοβουλία, Γ. Ζυγούνας και Σπ. Σπηλιώτης από τη Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου, και Τ. Μπάσης Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, οι οποίοι και στο τέλος της διοργάνωσης βράβευσαν τα παιδιά.

  Από αριστερά: Τ. Μπάσης Πρόεδρος της Κοινότητας, Λ. Γεωργοκίτσος και Β. Δαρδαμάνης τέως και νυν πρόεδρος του ΑΟ Διονύσου αντιστοίχως

  Ο παλαίμαχος της ΑΕΚ Μ. Παπαδόπουλος ανάμεσα στους προπονητές του ΑΟΔ Β. Κουτσογιάννη και Γ. Κοπελάκη

Ανάμεσα σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Μ. Παπαδόπουλος της ΑΕΚ και Στ. Γιαννακόπουλος, παίκτης της πρωταθλήτριας Εθνικής ομάδας το 2004 στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΑΟΔ Λ. Γεωργοκίτσο, στόχος του Ομίλου είναι η καθιέρωση της διοργάνωσης σε θεσμό, που θα γίνεται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή ομάδων της περιοχής και με συγκεκριμένο κάθε φορά στόχο.

Ο ίδιος επισημαίνει πως πολύτιμη ήταν η συνδρομή των Γ. Ξανθόπουλου, Θ. Ζούμπου και Μιγκέλ Κουένκα, παραγόντων του Ομίλου, που φρόντισαν για τις συνεννοήσεις με τις ομάδες, τις προμήθειες σε φαγητό και αναψυκτικά, τη διαμόρφωση του κυλικείου την ημέρα του τουρνουά με τραπέζια και καρέκλες και τη συνεχή παρουσία γιατρού, εξασφαλίζοντας την επιτυχία της διοργάνωσης από κάθε πλευρά.