logo


Την παραίτησή της από το αξίωμα της δημοτικής συμβούλου της Διοίκησης υπέβαλε προς το Δήμαρχο Διονύσου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η Π. Αγγέλικα, που εξελέγη στην Άνοιξη, επικαλούμενη αυξημένο φόρτο εργασίας που την αναγκάζει να απουσιάζει συχνά- και εκτός Ελλάδας- με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά της.

  

Πράγματι η κ. Αγγέλικα σημείωσε επανειλημμένες απουσίες στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και όπως λέει και η ίδια στο υστερόγραφο της επιστολής της “η παραίτηση αποτελεί την έντιμη και ευσυνείδητη επιλογή” απέναντι στους πολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους.

Τη θέση της καταλαμβάνει η Αγγέλα Δήμου, 27 ετών, ψυχολόγος, που τα τελευταία δυο χρόνια συμμετέχει ενεργά στη συμβουλευτική και ψυχολογική υπηρεσία του Δήμου Διονύσου.

Παράλληλα εργάζεται σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, όπου παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής. Όπως η ίδια γράφει στο βιογραφικό της, «η ενεργή συμμετοχή νέων ανθρώπων στα κοινά και ιδιαίτερα στα τοπικά ας είναι η αρχή δημιουργίας νέων συλλογικοτήτων και συνεργασιών κοινωνικών ομάδων. Καινοτόμες ιδέες και νέα αντίληψη για τη λειτουργία του Δήμου, θα βοηθήσει την τοπική αυτοδιοίκηση να γίνει εργαλείο ανάπτυξης και κοινωνικής μέριμνας για τους πολίτες του».