logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει καλοκαιρινές δράσεις αθλητισμού, παιδείας και πολιτισμού (Summer Camp 2015) με σκοπό την φύλαξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών, σε συνδυασμό με την ισόρροπη ανάπτυξη  των διανοητικών και ψυχοσωματικών τους δυνάμεων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού σχολείου (6-12 ετών) και χωρίζεται σε τρεις περιόδους: A’ 22 Ιουνίου – 3 Ιουλίου, Β’ 6 -17 Ιουλίου, Γ’ 20-31 Ιουλίου. Οι Καλοκαιρινές Δράσεις θα φιλοξενηθούν σε τρία σχολεία, το Δημοτικό Άνοιξης, το 2ο Δημοτικό Αγ. Στεφάνου και τα Πρώην Εκπαιδευτήρια Καργάκου.

Μπορείτε υποβάλετε αίτηση για περισσότερες από μία περιόδους, με σειρά προτίμησης. Η επιλογή σε περισσότερες από μία περιόδους θα κριθεί αναλόγως της διαθεσιμότητας.

Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα – Παρασκευή. Η άφιξη των παιδιών θα γίνεται από 8:00 έως τις 8:30 και η αναχώρηση απο τις 13:10 έως τις 13:30 ή από τις 15:40 έως τις 16:00.

Το κόστος εγγραφής και συμμετοχής στο πρόγραμμα για το κάθε παιδί ανά χρονική περίοδο είναι 10 ευρώ για τους κατόχους της Κάρτας Δημότη, 5 ευρώ για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες κατόχους της Κάρτας Δημότη.

Για όσους δεν επιθυμούν να εκδώσουν Κάρτα Δημότη το κόστος ανέρχεται σε 20 ευρώ για κάθε παιδί ανά χρονική περίοδο και 10 ευρώ για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Το κόστος εγγραφής και συμμετοχής κατάβάλλεται αφού επιλεγεί το παιδί για κάποια περίοδο κι είναι ανταποδοτικό με τη μορφή υπηρεσιων ή προϊοντων.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε ή δεν επιθυμείτε να καταβάλετε το κόστος εγγραφής και συμμετοχής, μπορείτε να το δηλώσετε κατά την υποβολή της αίτησης.

Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω φόρμας  στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου έως και την Πέμπτη 28 Μαϊου 2015 και ώρα 15:00. Σε περίπτωση μη δυνατότητας ηλεκτρονικής υποβολής μπορείτε να απευθυνθείτε στις Δημοτικές Ενότητες, στα ΚΕΠ Αγ. Στεφάνου και Δροσιάς και στο Δημαρχείο Διονύσου.

Για τη συνεχή ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων λειτουργούν η τηλεφωνική γραμμή 213 2030621, το email summercamp2015@dionysos.gr και η σελίδα στο facebook Summer Camp 2015 Δήμου Διονύσου.