logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το κλείσιμο των σχολείων αποτελεί αναμφισβήτητα για πολλούς γονείς ένα μεγάλο πρόβλημα για το πώς θα μπορέσουν να απασχολήσουν τα παιδιά τους, με δημιουργικό τρόπο, γυμνάζοντας σώμα και πνεύμα, από το πρωί μέχρι το απόγευμα που εργάζονται.

Ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ συνδιοργανώνουν το πρόγραμμα «Καλοκαιρινή Αθλόδραση 2015» με σειρά αθλητικών και δημιουργικών δράσεων για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών στο Αθλητικό Κέντρο Καπανδριτίου.

Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τα μυστικά των αθλημάτων  αλλά και να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τις ημέρες του καλοκαιριού με πολύ παιχνίδι, χορό και διασκέδαση.

pastedGraphic.png

  • Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε επτά (7) περιόδους από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου 2015, καθημερινές από 08.00 έως 16.00.
  • Το κόστος συμμετοχής είναι 50€/εβδομάδα, το 2ο παιδί έχει έκπτωση 20% και το 3ο παιδί δωρεάν.
  • Η μεταφορά των παιδιών από το Διόνυσο προς το αθλητικό κέντρο Καπανδριτίου θα γίνεται καθημερινά με πούλμαν που θα αναχωρεί από το δημοτικό της Άνοιξης στις 08.00 παρουσία συνοδού χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Χάντμπολ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις, στίβο, τοξοβολία …. αλλά και τσουβαλοδρομίες, επιτραπέζια παιχνίδια, παραδοσιακούς χορούς, ζωγραφική, προβολή ταινιών, ξένες γλώσσες και ενημερωτικές διαλέξεις από διεθνείς αθλητές και προπονητές.

Το συντονισμό του προγράμματος έχει ο προπονητής των ομάδων ΑΠΕΣ Καπανδριτίου Χάντμπολ και Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, Κώστας Κότσιρας, Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης Χάντμπολ Νοτίου Ελλάδος. Συμμετέχουν επίσης απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ διαφόρων ειδικοτήτων, δάσκαλοι ζωγραφικής, χορού, δάσκαλοι ξένων γλωσσών, νηπιαγωγοί, απόφοιτοι παιδαγωγικών τμημάτων, προσωπικό καθαριότητας, τραπεζοκόμος.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:  6982285405, 6944866067