logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε από σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου 2015,  η λειτουργία της «Κάρτας Γονέα Μέλους» και το πρόγραμμα εκπτωτικών παροχών που οργάνωσαν 9 Σύλλογοι Γονέων Σχολείων του Δήμου Διονύσου σε συνεργασία με περισσότερα από 90 καταστήματα και επιχειρήσεις του Δήμου και όχι μόνο.

Τις 870 ονομαστικές κάρτες παρέλαβαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων του 1ου Νηπιαγωγείου Άνοιξης, Δημοτικού Άνοιξης, Γυμνασίου Άνοιξης, Λυκείου Άνοιξης, Δημοτικού Ροδόπολης, 1ου Δημοτικού Αγ. Στεφάνου, Δημοτικού Σταμάτας, 2ου Δημοτικού Κρυονερίου και Λυκείου Δροσιάς  και θα τις διαθέσουν στους δικαιούχους γονείς των συλλόγων τους,  αλλά και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων των παιδιών τους.

Η κάρτα χορηγείται δωρεάν και διαρκεί για ένα έτος (έως 1/5/2016). Τα συμβεβλημένα καταστήματα και επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες των συλλόγων γονέων αλλά και μόνιμα σε ειδική στήλη στην ηλεκτρονική και έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΒΟΡΕΙΝΗ» που διέθεσε αφιλοκερδώς το χώρο της, αναγνωρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια που καταβάλλουν οι φορείς της τοπικής κοινωνίας (σύλλογοι γονέων-τοπική αγορά) για αλληλοϋποστήριξη και αλληλεγγύη.

    

Ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά χαρακτηρίζεται η συνεργασία των συλλόγων με τον όμιλο «ΥΓΕΙΑ» και τα προνόμια που εξασφαλίζει η «Κάρτα Γονέα Μέλους» και αφορά απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις για επείγοντα και τακτικά περιστατικά, έκπτωση έως και 70% σε διαγνωστικές εξετάσεις και 10% στα έξοδα νοσηλείας στα νοσοκομεία του «ΥΓΕΙΑ» και τα συνεργαζόμενα πολυϊατρεία.