logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τη μεγάλη θετική ανταπόκριση που σημείωσε η πασχαλινή δράση συγκέντρωσης τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων, παιχνιδιών, ρούχων και υποδημάτων, που πραγματοποίησε η Τράπεζα Χρόνου Δήμου Διονύσου, η διαχειριστική ομάδα της κοινωνικής δομής νοιώθει την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις εταιρείες που συντάχθηκαν αμέσως στην προσπάθειά μας αλλά κυρίως σε κάθε ανώνυμο ιδιώτη ξεχωριστά, που συνέβαλλε ουσιαστικά τα μέγιστα, πολλές φορές ακόμα και από το υστέρημά του.

Συγκεκριμένα, ευγενική χορηγία προσέφεραν οι εταιρείες ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., ΑΡΤΟΒΗΜΙΟΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε και MITSUKO, ενισχύοντας μέσω αυτής της προσφοράς την προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης της Τράπεζας Χρόνου και συμβάλλοντας έμπρακτα στην στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Θα θέλαμε επίσης να απευθύνουμε ευχαριστίες στα σούπερ-μάρκετ «Σκλαβενίτης» Άνοιξης, «ΑΒ Βασιλόπουλος» Σταμάτας και «Γαλαξίας» Αγίου Στεφάνου για τη φιλοξενία.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν εξίσου στο Ίδρυμα Π.Ε.Γ.Κ.Α.Π καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου για την πασχαλινή γιορτινή διανομή που πραγματοποιήθηκε στις 08/04/2015 στους κατοίκους του Δήμου που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στο πλαίσιο του διαδημοτικού προγράμματος «Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα- Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Διονύσου, Μαραθώνα και Ωρωπού» (με κωδικό 377267) που ανήκει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013 (ΕΚΤ).