logo


Επαναπροσδιορίστηκε η ημερομηνία συνεδρίασης του ΘΕΣΠΙ, για την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 7.00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, αντί για αύριο Τρίτη 5/5, και έτσι δεν θα συμπέσει με τη συνέντευξη Τύπου της δημοτικής παράταξης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, που θα δοθεί στον Άγ. Στέφανο. Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης παραμένουν τα ίδια:

1. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ετήσια μηχανογραφική κάλυψη μισθοδοσίας έτους 2015.

2.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης της θεατρικής ομάδας του Ο.Ν.Α.Π (σκηνή Άνοιξης).

3.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση της τελικής εκδήλωσης/επίδειξης των τμημάτων χορού του ΘΕΣΠΙΣ στην Άνοιξη.

4.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση ‘’Μικρών Διονυσίων 2015’’ στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό Διονύσου.

5.  Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ενός έγχρωμου εκτυπωτή.

6.   Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια μίας οθόνης υπολογιστή για το δημοτικό γυμναστήριο.

7.   Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής.

8.  Λήψη απόφασης για τη δημιουργία επιτροπής βιβλιοθηκών.