logo


Την Τρίτη 5 Μαΐου στις 9 το πρωί στο Δημαρχείο Αγ. Στεφάνου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με 4 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσκληση του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Ευ. Λυρούδια για τη συνεδρίαση της Τρίτης, συνοδεύεται από δεύτερη πρόσκληή του προς τα μέλη της Επιτροπής, τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, με στόχο να ανοίξει η συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση πάνω σε θέματα υποδομών και ποιότητας ζωής στην πόλη, όπως αποχέτευση, παιδικές χαρές, λαϊκές αγορές, οδοστρωσίες, σχεδιασμός και προστασία περιβάλλοντος  κ.λπ.

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση και καθαίρεση ενδεικτικών πινακίδων καταστημάτων Αγίου Στεφάνου.

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης ως προς την Γνωμοδότηση για τον καθορισμό των οριογραμμών των ρεμάτων στα πλαίσια της μελέτης: «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ- ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ Α’ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ» .

ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη απόφασης ως προς την εξέταση τροποποίησης του Γ.Π.Σ Κρυονερίου από την επιτρεπόμενη χρήση  χονδρεμπορίου  σε Ζώνη Βιομηχανικών –βιοτεχνικών εγκαταστάσεων προς εξυγίανση (ΒΙΠΑ-ΒΙΟΠΑ –προς εξυγίανση) μετά την έκδοση των απαραίτητων Π.Δ του μέρους Α5 άρθρου 13 του Ν.4269(ΦΕΚ 142/Α/28-6-2014).

ΘΕΜΑ 4ο: Ίδρυση Λαϊκής Αγοράς στο Δήμο Διονύσου-ΔΚ.Κρυονερίου.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης των θεμάτων ημερησίας διατάξεως καλούνται τα μέλη της Επιτροπής καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων σε ανταλλαγή απόψεων κι ενημέρωση επί θεμάτων υποδομών και Ποιότητας Ζωής (Αποχέτευση, Παιδικές Χαρές, οδοστρωσίες, εξυπηρετήσεις, λαϊκές αγορές, διατηρητέα, σχεδιασμός και προστασία περιβάλλοντος).