logo


Δυο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη 10-1 το πρωί και Πέμπτη 5-9 το βράδυ, ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης θα δέχεται τους δημότες/κατοίκους, ώστε να συζητούν τα προβλήματα που τους απασχολούν. Η πρωτοβουλία αυτή, για την εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων, έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων κινήσεων από τους Αντιδημάρχους Διονύσου Β. Λυρούδια και Δροσιάς Β. Ρηγοπούλου, που τους τελευταίους μήνες είχαν καθιερώσει το εβδομαδιαίο απογευματινό ραντεβού με τους κατοίκους της περιοχής τους:

Αιτήματα, προτάσεις, προβλήματα, απόψεις. Σε μια δύσκολη εποχή που απαιτεί, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, συνεργασία, αλληλεγγύη και ανταπόκριση, ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης περιμένει τους δημότες/κατοίκους για να συζητήσουν, ν’ ακούσει τα προβλήματά τους, να βρεθεί λύση.

Κάθε Τετάρτη 10:00 -13:00 και κάθε Πέμπτη 17:00-19:00 , όσοι το επιθυμούν, μπορούν να συνομιλούν με το Δήμαρχο για το ζήτημα που τους απασχολεί. Συγκεκριμένα, οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού – ώστε ν’ αποφεύγεται η αναμονή και η ταλαιπωρία για τον πολίτη- στο Δήμο Διονύσου (οδός: Λεωφ. Λ.Μαραθώνος 29 & Αθ.Διάκου 1, Αγ. Στέφανος. Tηλ. επικοινωνίας: 213. 2030603/ 213. 2030614)

Σαφώς και η πόρτα του Δημάρχου παραμένει ανοιχτή, όπως γινόταν άλλωστε όλο αυτό το διάστημα, από την πρώτη ημέρα της θητείας του. Αντιλαμβανόμενοι δε την αδυναμία κάποιων συμπολιτών μας -λόγω εργασίας ή άλλων σημαντικών υποχρεώσεων- ν’ αξιοποιήσουν τα συγκεκριμένα ωράρια, τόσο ο Δήμαρχος, όσοι και οι Αντιδήμαρχοι, παραμένουν στη διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή.