logo


Σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση καλεί τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής  Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης αύριο Τετάρτη 8 Απριλίου στις 6 μ.μ. στην Άνοιξη (Κανάρη 3) ο Πρόεδρος Π. Χρονόπουλος. Μοναδικό θέμα η επισκευή της σκεπής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Στεφάνου τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά λόγω Πάσχα, θέμα που κρίνεται μάλιστα ως Εξαιρετικά Επείγον στη λίστα με τα αιτήματα του σχολείου προς την Επιτροπή, τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με τη Διευθύντρια του Δημοτικού Β. Παπαδοπούλου «πρέπει να έρθει μάστορας για τη στέγη που στάζει ώστε να αποφράξει τις υδρορροές και όταν ο καιρός βελτιωθεί, να γίνει στεγανοποίηση της ταράτσας».

Η διαρροή στη στέγη επιβεβαιώθηκε μετά από αυτοψία του μηχανικού Δ. Δελαγραμμάτικα, μέλους της Σχολικής Επιτροπής, ο οποίος ενημέρωσε το σχολείο πως πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης ώστε να απομακρυνθούν τα νερά που λιμνάζουν και εν συνεχεία να στεγανοποιηθεί η στέγη, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος πτώσης σοβάδων στην αίθουσα διδασκαλίας, στην οποία επιπλέον παρατηρήθηκε και βραχυκύκλωμα των φωτιστικών.

Σύμφωνα με την προσφορά μηχανικού που συνοδεύει το φάκελο του θέματος, η εκτίμηση για το κόστος των εργασιών αποκατάστασης της στέγης ανέρχεται στο ποσόν των 2280 ευρώ.