logo


Ξεκινάει από σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για πεντάμηνες προσλήψεις σε 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης στους δήμους της χώρας. Αυτό προβλέπει η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την Κοινωφελή Εργασία 2015.

Ο χρόνος λήξης της  προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην παρούσα πρόσκληση  είναι η 27η Απριλίου 2015.
Οι άνεργοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία για την κατάρτιση του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά µε ηλεκτρονικό τρόπo την ειδική «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ∆ΙΑ∆ΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ», η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού  (www.oaed.gr).

Η ηλεκτρονική αίτηση υποβάλλεται µέσα στην προθεσμία  που ορίζεται ρητά στην  παρούσα  πρόσκληση, και συγκεκριμένα από 06-04-2015 και ώρα 10η  πρωινή έως και 27-04-2015 και ώρα 12η μεσημβρινή.

Για λόγους ευρύτερης δημοσιότητας, η  παρούσα  πρόσκληση έχει καταχωρηθεί και στους διαδικτυακούς τόπους του Ο.Α.Ε.∆. (www.oaed.gr) και του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr ), καθώς και του «∆ιαύγεια»: http://sites.diavgeia.gov.gr/oaed/

Η πρόσληψη προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών στο Δήμο Διονύσου της  Δημόσιας  Πρόσκλησης  του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα αφορά στις παρακάτω  θέσεις  πλήρους απασχόλησης:

pastedGraphic.png

Δικαίωµα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την  προώθηση της απασχόλησης µέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν µόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα µητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.∆., που ανήκουν σε µία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

1. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆, µέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆.

2. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆, µέλη µονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.

3. Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆,

4. Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τοµέα εγγεγραμμένοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆, για την κάλυψη θέσεων µε βάση τα τυπικά προσόντα τους,

5. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆ άνω των 29 ετών.