logo


Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας επανέρχεται στο θέμα της αποδόμησης των συλλογικών οργάνων του Δήμου και στηλιτεύει ως “πολιτικό σκοταδισμό και αυταρχισμό” τις διαδικασίες που ακολούθησε η Δημοτική Αρχή στη fast track συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Παρασκευή 3 Απριλίου:

Ανακοίνωση

Η Ενωτική Πρωτοβουλία είχε τονίσει με την ανακοίνωση της 11ης Μαρτίου πως δε θα επιτρέψει καμία προσπάθεια αποδόμησης των οργάνων του Δήμου μας.

Είχαμε εξηγήσει πως θα είμαστε απέναντι σε κάθε τέτοια πρακτική. 

Ο πολιτικός σκοταδισμός και αυταρχισμός που επιχειρήθηκε στην ‘’συνεδρίαση’’ της οικονομικής επιτροπής την Παρασκευή 3/4/2015 δεν έχει προηγούμενο.

Ο κος Ζαμάνης ως πρόεδρος της επιτροπής ξεκίνησε τη ‘’συνεδρίαση’’ 6 λεπτά νωρίτερα (13:54), από την προβλεπόμενη ώρα έναρξης (14:00) προσδοκώντας προφανώς να μην υπάρχει κανείς από τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Η ανάγνωση και συζήτηση των ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΩΝ θεμάτων με τις ΤΕΣΣΕΡΙΣ απευθείας αναθέσεις ολοκληρώθηκε μέσα ΟΚΤΩ λεπτά!!!!

Ασφαλώς επρόκειτο για παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά τα θέματα της οικονομικής επιτροπής έχουν να κάνουν με την διαχείριση δημοσίου χρήματος και επιβάλλεται ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Συνεπώς δεν μπορούμε να συγχαρούμε τον κύριο Ζαμάνη για το επίτευγμά του.

Ευτυχώς όπως όλα τα ρεκόρ έχει καταγραφεί και αυτό.

Αναρωτιόμαστε αν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αισθάνονται πως εκτέλεσαν το καθήκον τους στο ακέραιο. Κύριε Στάικο, κυρία Ντούντα, κύριε Κωστάκη, κυρία Μαγγίνα θα απαντήσετε στους συνδημότες μας;

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης, αισθάνονται περήφανοι με τις φασιστικές πρακτικές που επιδεικνύει ο επικεφαλής τους; 

Τους καλύπτουν οι ‘’διαφανείς’’ διαδικασίες που εφαρμόζει; 

Μπορούν να κατανοήσουν και να αιτιολογήσουν την ελαφρότητα που αντιμετωπίζονται τα σοβαρά θέματα;

Την αποδέχονται;

Αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες οραματίζονταν;

Η παράταξή μας σίγουρα όχι.