logo


Με 12 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΕΣΠΙ τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου στις 7 το βράδυ στο Πολιτιστικό του Κρυονερίου. Από αυτά: Η δημιουργική απασχόληση παιδιών με θέμα τη σχέση λόγου και εικόνας ή ΖωγραφΙστορήματα, βασισμένη σε ιδέα της Ε. Ρουφάνη, που την εισηγείται, απευθύνεται σε ολιγομελείς ομάδες παιδιών Δημοτικού ή Γυμνασίου και σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για “ένα συνειρμικό παιχνίδι καλλιέργειας της φαντασίας, ζωγραφίζοντας τις λέξεις και διαβάζοντας τις ζωγραφιές”. Όσον αφορά στο συναγωνισμό συγγραφής παραμυθιού, πρόκειται- σύμφωνα με την εισήγηση- για ενίσχυση του πρωτογενούς πολιτισμού, με συμμετέχοντες δημότες Διονύσου που ανήκουν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (παιδιά των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, δημότες άνω των 18 ετών). Στα θέματα περιλαμβάνεται ακόμη η πρόταση για τη διεξαγωγή του 3ου Λαϊκού Δρόμου (5000 και 1000 μέτρων) στις 17 Μαΐου, με την επιμέλεια του ΟΙΟΝ Αγ. Στεφάνου και τη συνδρομή των ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου:

1. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για  την ανάθεση υποστηρικτικών εργασιών για την τήρηση των φορολογικών υποχρεώσεων έτους 2015.

2. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την σύνταξη οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2014 και παρακολούθησης της διπλογραφικής μεθόδου για το έτος 2015.

3. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2014 από ορκωτό λογιστή.

4. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ετήσια συντήρηση παρακολούθησης συστημάτων ασφαλείας.

5. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση γηπέδου Σταμάτας.

6. Λήψη απόφασης για την παράταση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στην οδό Ναυαρίνου στην Άνοιξη.

7. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ετήσια συντήρηση ιστοσελίδας ΘΕΣΠΙΣ έτους 2015.

8. Λήψη απόφασης για την παρουσίαση ανθολογίου θεατρικού εργαστηρίου του Θεάτρου Χαλκίδος.

9. Έγκριση διεξαγωγής συναυλίας κλασσικής μουσικής.

10. Λήψη απόφασης για την έναρξη δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με θέμα τη σχέση λόγου και εικόνας.

11. Λήψη απόφασης για τη διεξαγωγή 3ου λαϊκού δρόμου Δήμου Διονύσου

12. Λήψη απόφασης για τη διεξαγωγή του 1ου Συναγωνισμού συγγραφής παραμυθιού.