logo


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 9η Διανομή Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες που οργάνωσε ο Δήμος Διονύσου συνεχίζοντας τη συμμετοχή του στο καταναλωτικό κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες». Η δράση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 και ώρες 8.30 έως 14.30, στον Άγιο Στέφανο, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Εκατοντάδες συμπολίτες μας επέλεξαν και αγόρασαν προϊόντα πρώτης ανάγκης από μια μεγάλη ποικιλία, που διατέθηκαν απευθείας από τους παραγωγούς σε συμφέρουσες τιμές. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί από όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διάθεσης να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις. Η ποιότητα των προϊόντων διασφαλίζεται με τη συνοδεία των απαραίτητων πιστοποιητικών παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών της 9ης  Διανομής  Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες, θα διατεθούν στο Συσσίτιο που παρέχεται καθημερινά από τον Ι. Ν. Προφήτη Ηλία Ροδοπόλεως, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.

Ο δήμος Διονύσου συνεχίζει σταθερά να οργανώνει και να ενισχύει ενέργειες, που συνδράμουν όσους συμπολίτες μας πλήττονται από την οικονομική κρίση, εμμένοντας στην έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης. Για το λόγο αυτό και προς εξυπηρέτηση των δημοτών  πραγματοποιεί κάθε μήνα Διανομή Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες. Όλες οι δράσεις είναι ανοιχτές προς το κοινό και δεν χρειάζονται προπαραγγελίες. Η επόμενη, 10η Διανομή Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες, είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή  3 Μαΐου στον ίδιο χώρο.