logo


Αύριο Τρίτη 24 Μαρτίου στις 6 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό του Κρυονερίου η 5η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου- πρώτη με το νέο πρόεδρο Β. Δαρδαμάνη ο οποίος εξελέγη την Παρασκευή 20/3 από το Δημοτικό Συμβούλιο. Στην πρόσκληση, που εστάλη το πρωί της Παρασκευής από την- μέχρι τότε-  Πρόεδρο Αν. Στασινοπούλου, περιλαμβάνονται 15 διαδικαστικά κυρίως θέματα, ανάμεσα στα οποία η έγκριση της δαπάνης για έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του 2014 από ορκωτό λογιστή και τουλάχιστον δύο απ’ ευθείας αναθέσεις- αλλά κανένα που να αφορά στη χάραξη πορείας του Οργανισμού στο εξής:

  1. Α’ αναμόρφωση προϋπολογισμού ο.ε 2015.
  2. Έγκριση των δαπανών πολυετών υποχρεώσεων και την διάθεση των αντίστοιχων πιστώσεων κατά το μέρος που αφορούν στην δαπάνη που θα πραγματοποιηθεί εντός του 2015.
  3. Έγκριση συμμετοχής παιδικής χορωδίας Δήμου Διονύσου στην 1η Παιδική Χορωδιακή Συνάντηση Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
  4. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υποστηρικτικών εργασιών για την τήρηση των φορολογικών υποχρεώσεων έτους 2015.
  5. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την σύνταξη οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2014 και παρακολούθησης της διπλογραφικής μεθόδου για το έτος 2015.
  6. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2014 από ορκωτό λογιστή.
  7. Λήψη απόφασης για την έγκριση του αιτήματος πολιτιστικών συλλόγων Κρυονερίου, σχετικά με την ηχοφωτιστική κάλυψη των θεατρικών τους παραστάσεων.
  8. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ετήσια συντήρηση παρακολούθησης συστημάτων ασφαλείας.
  9. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση γηπέδου Σταμάτας.
  10. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για επισκευή γηπέδου αντισφαίρισης Δροσιάς.
  11. Λήψη απόφασης για την παράταση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στην οδό Ναυαρίνου στην Άνοιξη.
  12. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ετήσια μηχανογραφική κάλυψης μισθοδοσίας έτους 2015.
  13. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ετήσια συντήρηση ιστοσελίδας ΘΕΣΠΙΣ έτους 2015.
  14. Έγκριση έναρξης τμήματος δωρεάν εκμάθησης παραδοσιακών χορών στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.
  15. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια και εγκατάσταση ηχοφωτιστικού συστήματος στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.