logo


Αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας-  Μ. Δευτέρα ή Μ. Τρίτη- θα πραγματοποιηθεί πασχαλινή διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπως δήλωσε στην Οδό Διονύσου η δημοτική σύμβουλος Σ. Ντούντα, μέλος της ΕΣΤΙΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τα είδη που συνήθως διανέμονται, για το Πάσχα θα διανεμηθούν ακόμη ένα κιλό αρνί ανά άτομο- συνολικά 350 κιλά αρνί-, πατάτες, από 2 μαρούλια με τα συνοδευτικά για τις σαλάτες και γάλα.

Επιπλέον βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη καμπάνια περαιτέρω στήριξης και ενίσχυσης του Παντοπωλείου ενόψει του Πάσχα, με επιστολή του αρμόδιου Αντιδημάρχου Β. Κοκμοτού προς όλες τις εταιρείες της περιοχής, με την οποία τις καλεί να γίνουν υποστηρικτές της προσπάθειας στήριξης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών, προσφέροντας προϊόντα τους.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως ακόμη μια διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 23 Μαρτίου 9- 2.30 (Σωκράτους και Πίνδου 1, Άγ. Στέφανος).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και πάλι πως ο εφοδιασμός με προϊόντα γίνεται σε τακτική βάση από καταστήματα της πόλης, σχολεία, ιδιώτες και από την Τράπεζα Τροφίμων, που εδρεύει στο Κρυονέρι. Χάρη στην προσφορά τους, μέχρι στιγμής, παραμένει ανέγγικτο το κονδύλι- περίπου 48.000 ευρώ- που ο Δήμος έχει εξασφαλίσει για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.