logo


Είδη πρώτης ανάγκης για το Λύρειο Ίδρυμα συγκεντρώνει αυτές τις μέρες ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης. Όσα πράγματα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν από μαθητές και γονείς στο Ίδρυμα στις 2 Απριλίου:

Οι «ημέρες αγάπης» που διανύουμε, και ειδικά μέσα στο ζοφερό κλίμα της κρίσης, μάς προκαλούν να αποδείξουμε έμπρακτα ότι δεν έχουμε ξεχάσει ότι είμαστε άνθρωποι. Το δρόμο δείχνουν οι εκδηλώσεις που μπορούν να αποτελέσουν μια ξεχωριστή ευκαιρία στον καθένα από εμάς να προσφέρει στους συνανθρώπους μας που το έχουν αληθινά ανάγκη.

 Αποφασίσαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, ρούχα, παιχνίδια κ.τ.λ.) για να τα προσφέρουμε στο Λύρειο ίδρυμα, από τα πιο φτωχά στην περιοχή μας, που φιλοξενεί παιδιά όλων των ηλικιών.  Ας είμαστε όλοι μαζί σε αυτήν την προσπάθεια . 

Τα πράγματα μπορείτε να δίνετε στα μέλη του συλλόγου καθημερινά κατά την έναρξη και λήξη του σχολείου ή τα Σάββατα από 11. 30 έως 13.30. Στις  2 Απριλίου 2015, αντιπροσωπεία μαθητών και τα μέλη του συλλόγου θα παραδώσουν το υλικό που θα συγκεντρωθεί.