logo


Ράικου από τη χθεσινή άτυπη συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού οι Στ. Κριεμάδης δημοτικός σύμβουλος και Γ. Λακαφώση, στελέχη και οι δύο της δημοτικής παράταξης Ενωτική Πρωτοβουλία. Και προαναγγέλλουν πως η παράταξή τους θα πάρει πρωτοβουλίες για να επανέλθει η ηρεμία και η ανάπτυξη στο Δήμο, που ανακόπηκαν αππό τη σημερινή Δημοτική Αρχή:

Η απόφαση του αντιπροέδρου του ΘΕΣΠΙ Δημήτρη Ράικου  να μας αποκλείσει  από το άτυπο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού, χτες Δευτέρα 16 Μαρτίου, μας λύπησε, αλλά δεν μας εξέπληξε. 

Αν πιστεύουν ότι με τέτοιους αναχρονιστικούς, προκλητικούς  και αντιδημοκρατικούς αποκλεισμούς, παρουσία μάλιστα εκπροσώπου τοπικού μέσου ενημέρωσης, θα εμποδίσουν την ενημέρωση των δημοτών, «πλανώνται πλάνην οικτράν».

Ταυτόχρονα κάνουμε γνωστό σε όλους τους δημότες  του δήμου Διονύσου, ότι  η παράταξή μας η Ενωτική Πρωτοβουλία, πολύ σύντομα θα πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία και η ανάπτυξη στον Δήμο Διονύσου που δυστυχώς σταμάτησε  την 1/9/2014.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί και το εξής: Η παρουσία της Οδού Διονύσου, του μόνου τοπικού εντύπου που παρακολουθεί ανελλιπώς, κατά το δυνατόν, τις διαδικασίες των συλλογικών οργάνων του Δήμου, εγκρίθηκε από το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα ίδια μέλη συμφώνησαν πως η άτυπη χθεσινοβραδινή συνάντηση- και όχι συμβούλιο-, κατά την οποία συζητήθηκε η συνέχιση της ύπαρξης του ΘΕΣΠΙ, ήταν ανοιχτή «γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε», όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν. Απόδειξη η παρουσία Προέδρου δύο τοπικών Συλλόγων, ο οποίος προσήλθε και παρέμεινε στην αίθουσα, μέχρι το πέρας της διαδικασίας.