logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά η διοίκηση της ομάδας χάντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης, αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ να συμμετάσχει με την ομάδα Παμπαίδων Β΄ στο 1ο Τουρνουά Χειροσφαίρισης «ΕΛΠΙΔΑ» που διοργανώνει ο σύλλογος των Βριλησσίων με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος ΟΧΕ και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων. Εκτός από τον ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ συμμετέχουν και οι ομάδες  ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ,  ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ και ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ.

Η φιλοσοφία του Συλλόγου, πέρα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες, είναι να συμμετέχει και σε άλλες εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα έχοντας σκοπό να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε θέματα και προβλήματα της κοινωνίας μας.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί 22/3 στις 9πμ στο κλειστό γυμναστήριο Βριλησσίων και θα υπάρχει συμβολικό εισιτήριο. Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και θα τα παραλάβει η Πρόεδρος του συλλόγου, κυρία Μαριάνα Βαρδινογιάννη.

Ο Έφορος και υπεύθυνος ανάπτυξης χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης, Μάριος Λουκάτος δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντική  η αναγνώριση της ομάδας χάντμπολ αλλά  και η τιμή που γίνεται στον Α.Ο Άνοιξης. Στις κοινωνικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι σήμερα έχουμε χρέος ως οικογένεια του Α.Ο Άνοιξης, να προάγουμε τις αξίες του αθλητισμού, του πολιτισμού και του ανθρωπισμού και ως πολίτες αλλά και ως παράδειγμα προς μίμηση στα παιδιά μας.

Ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει ως σύλλογος είναι να καταφέρουμε να κάνουμε τον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ γνωστό  για αυτές τις αξίες και αναγνωρίσιμο και εκτός των ορίων του Δήμου Διονύσου. Φυσικά αυτό θέλει πολλή δουλειά, πολύ κόπο και πολύ μεράκι. Είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά, κατά τα φαινόμενα, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».