logo


Η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Διονύσου προσκαλεί τα μέλη της στην «Συνάντηση Μελών Τράπεζας Χρόνου» στον «Ανοιχτό Χώρο Συνάντησης», που έχει δημιουργήσει στο Πνευματικό Κέντρο  της Άνοιξης, οδός Κανάρη 3, την Τετάρτη 18 Μαρτίου και ώρα 6:00 το απόγευμα.

Όπως γράφει η σχετική ανακοίνωση, στην ανοιχτή εκδήλωση της 18ης Μαρτίου θα έχουμε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε τα νέα μέλη της δομής καθώς και να σχεδιάσουμε για άλλη μια φορά από κοινού με τα μέλη μας τον τρόπο λειτουργίας και τις μελλοντικές εκδηλώσεις της Τραπέζας Χρόνου, βασιζόμενοι στη φιλοσοφία και στις αρχές της πολυσυμμετοχικότητας.

Αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα όσων χρειάζονται τη βοήθειά μας και για αυτό θα προγραμματίσουμε και θα συντονίσουμε μαζί την επόμενη Πασχαλινή φιλανθρωπική δράση, αξιοποιώντας τη δημιουργικότητα, τις δεξιότητες και τις πολύτιμες υπηρεσίες και προσφορές των εθελοντών μας.

Ακόμα θα δίνεται η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους που δεν είναι ακόμα μέλη της Τράπεζας Χρόνου και ενδιαφέρονται να κάνουν άμεσα την εγγραφή τους.