logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ποιητική της συλλογή «Καλοκαίρι στις Ρίζες» παρουσίασε η Δρ. Κοινωνικής Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Πυρουνάκη-Λιωνή, την Τετάρτη 11 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο της Άνοιξης. Η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου.

Ο ψυχολόγος Λάμπρος Λάσδας ως υπεύθυνος της Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υπηρεσίας προλόγισε την κ. Πυρουνάκη – Λιωνή, εξήρε το έργο των εθελοντών και ανήγγειλε την επέκταση των δραστηριοτήτων της υπηρεσίας και σε άλλους τομείς όπως, παρουσιάσεις λογοτεχνικών βιβλίων, προβολές ταινιών και συζητήσεις καθώς και βιωματικά εργαστήρια.

Για την ποιητική συλλογή της κ. Πυρουνάκη-Λιωνή μίλησε η φιλόλογος Τάνια Ταλαμάγκα ενώ ποιήματά της απήγγειλε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τσαφίτσας, υπό τους ήχους της μουσικής του συνθέτη Δημήτρη Λιωνή. Η κ. Πυρουνάκη-Λιωνή αφηγήθηκε τα περιστατικά της ζωής της που την ενέπνευσαν και διάβασε και η ίδια ποιήματά της. Η πολύ όμορφη βραδιά έκλεισε με την ποιήτρια να συζητά με τους παρευρισκομένους και να υπογράφει αφιερώσεις στα βιβλία με την ποιητική της συλλογή.


Στην εκδήλωση απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Ηλίας Υφαντής και παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Σπηλιώτης.