logo


Με τη βράβευση αθλητών και ομάδων που διακρίθηκαν, προπονητών, αλλά και παιδιών που παράλληλα με τις αθλητικές σημείωσαν και εκπαιδευτικές επιτυχίες, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 8 Μαρτίου στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου η κοπή πίτας του Αθλητικού Ομίλου της περιοχής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός από τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς τους, ο τέως Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Ταουξή, Γ. Φωτάκης και Γ. Τσουδερός, ο πρόεδρος της Κοινότητας Τ. Μπάσης με τους τοπικούς συμβούλους Ε. Φραντζή, Π. Οικονομάκου και Ν. Αντάπαση και ο πρώην Δήμαρχος Σπ. Δαρδαμάνης που, καλούμενοι από τον Πρόεδρο του ΑΟΔ δημοτικό σύμβουλο Β. Δαρδαμάνη, βράβευαν τους αθλητές του Ομίλου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Διονύσου για την αγωνιστική χρονιά που βαίνει προς το τέλος της έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για τα παιδιά “του”: Πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο για τις ομάδες του πινγκ πονγκ (που εξελίσσεται σε ναυαρχίδα του ΑΟΔ!), του στίβου, του βόλλεϋ, του ποδόσφαιρου, του μπάσκετ, με αθλητές του που πριμοδοτήθηκαν για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια αλλά και αριστείες στα μαθήματα.

Ειδικότερα: Η ομάδα μπάσκετ παμπαίδων 2013-2014 πήρε την πρώτη θέση στον Όμιλό της και εξασφάλισε την είσοδό της στους 16 της Αθήνας.

 

Σωρεία διακρίσεων γαι τους αθλητές του πινγκ πονγκ που κέρδισαν χρυσά και αργυρά μετάλλια σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, bonus εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και πιθανότητες ένταξης στην Εθνική ομάδα.

Αριστεία για μαθητές- αθλητές που παράλληλα με τον αθλητισμό, πέτυχαν υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και ήδη φοιτούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.