logo


Δωρεάν σε όλους τους μαθητές, χωρίς καμιά διάκριση ή κοινωνικοοικονομικά κριτήρια,  απευθύνεται το πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων, που οργανώνει ο Σύλλογος  Γονέων του 1ου Δημοτικού Διονύσου. Ειδικότερα, ο Σύλλογος με αίτημά του προς τη  Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, αφού  ενημέρωνε αναλυτικά για τα παραπάνω προγράμματα, αναφέροντας  το περιεχόμενο  κάθε δραστηριότητας,  το βιογραφικό και τους τίτλους σπουδών των διδασκόντων,  καθώς και τις συστατικές επιστολές τους, ζητούσε την παραχώρηση του σχολείου για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων. Η ΔΕΠ ομόφωνα μετά και τα παραπάνω, έκανε δεκτό το αίτημα του Συλλόγου, στη συνεδρίαση της 18ης Φεβρουαρίου, με την προϋπόθεση, ο Σύλλογος να προσκομίσει ρητή διαβεβαίωση πως τα  προγράμματα θα πραγματοποιούνται δωρεάν, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες μαθητές. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν θεατρική αγωγή, εικαστικά, χορό, δημιουργικό προφορικό λόγο κ.λπ.:

Αριθ. Πρωτ.: 346/ 24-2-2015

Προς: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Θέμα: «Δημιουργικές Δραστηριότητες Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Διονύσου»

Με το παρόν έγγραφο θα θέλαμε να μας εγκρίνετε την αίτηση που έχουμε καταθέσει από 7.11.2014- Αρ. Πρωτ. 327, ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Διονύσου για την παραχώρηση του χώρου του σχολείου, ώστε να πραγματοποιήσουμε ένα πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων για τους μαθητές.

Το πρόγραμμα των δημιουργικών δραστηριοτήτων απευθύνεται σε όλους τους μαθητές του σχολείου και δεν αποκλείει κανέναν λόγω οικονομικοκοινωνικών κριτηρίων. Οι μαθητές θα συμμετέχουν δωρεάν. Τα έξοδα των δημιουργικών δραστηριοτήτων θα καλυφθούν από το ταμείο του Συλλόγου.

Την αίτησή μας συνόδευε σχετικός  φάκελος ο οποίος περιλάμβανε αναλυτικά το περιεχόμενο της κάθε δημιουργικής δραστηριότητας, το βιογραφικό των διδασκόντων, τους τίτλους σπουδών καθώς και συστατικές επιστολές. Όλοι οι διδάσκοντες εκτός από την κατάλληλη θεωρητική κατάρτιση και εμπειρία που διαθέτουν, έχουν συμμετάσχει σε αντίστοιχα προγράμματα άλλων σχολείων και δήμων.

Αναμένοντας την θετική σας απάντηση,

Με εκτίμηση 

 Άννα Σαββίδου – Ποθητού 

Πρόεδρος Δ.Σ.