logo


Άρματα αποκριάτικα, μασκαράδες πασών των ηλικιών, έντονο… πολιτικό χρώμα στα πλακάτ, δυνατές μουσικές, χορό μέχρι τελικής πτώσεως, παιχνίδια για τα παιδιά και αστείρευτο κέφι είχε το φετινό καρναβάλι στο Κρυονέρι, που διοργάνωσαν από κοινού όλοι οι Σύλλογοι και οι φορείς της περιοχής υπό την αιγίδα του ΘΕΣΠΙ.

Στις 11.30 το πρωί ξεκίνησε η παρέλαση των αρμάτων από την πλατεία Μ. Ασίας, με τους Εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας να έχουν αποκλείσει το κέντρο για τα αυτοκίνητα, ώστε οι κάτοικοι να διασκεδάσουν ελεύθερα στους δρόμους.

Το Κλουβί με τις Τρελές, ο ενταφιασμός της Μέρκελ, το μπλοκ του Δημοτικού με πικέτες “Δραχμή, σουβλάκι και Γιάνη Βαρουφάκη”,  το άρμα του Α.Ο Κρυονερίου, η ομάδα του Εν Δράσει, το άρμα του Λυκείου και στην κορυφή της παρέλασης αρμάτων το γαϊτανάκι έφτασαν στο γήπεδο, όπου τους υποδεχόταν με στεντόρεια φωνή η Β. Στέφου από το ΚΑΠΗ, παροτρύνοντάς τους για ξεγνοιασιά και διασκέδαση.

Στο γήπεδο μπάσκετ είχαν στηθεί τα δυο φουσκωτά παιχνίδια, με αθλητές του Αθλητικού Ομίλου να φροντίζουν για την ασφαλή διασκέδαση των παιδιών.

Όλοι, τέλος, έδωσαν ραντεβού για τα Κούλουμα αύριο, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυάδες.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα πουν τα υπόλοιπα:

  

 

  

 

  

  

  

  

 Γύρω γύρω μπαλαμοί και στη μέση δυο τσιγγάνοι!