logo


Πάγος από το βράδυ της Τετάρτης και εν συνεχεία πυκνή χιονόπτωση στο Δήμο Διονύσου και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες ανακοινώσεις από τις Δημοτικές Κοινότητες, που εφιστούν την προσοχή στους κατοίκους.

Το Κρυονέρι προειδοποιεί:

«Αγαπητοί συμπολίτες, μεγάλη προσοχή στους δρόμους και στα πεζοδρόμια σήμερα το βράδυ και αύριο το πρωί! Από νωρίς το απόγευμα μάς έρχονται συνέχεια αναφορές για παγίδες πάγου! Οι εθελοντές μας το γνωρίζουν και ήδη έχουν ξεκινήσει με τα διαθέσιμα μέσα ενέργειες, ωστόσο πρέπει και όλοι εμείς να επιδεικνύουμε μεγάλη προσοχή!»

Αλλά και στη Ροδόπολη και στο Διόνυσο οι αλατιέρες είχαν ξεκινήσει τις αλατοδιανομές από τις 7 το βράδυ σε δρόμους όπου νερά είχαν παγώσει, ενώ και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες τα εκχιονιστικά του Δήμου ήδη ανοίγουν τους κεντρικούς δρόμους, με την Περιφέρεια να καθαρίζει τους δρόμους της αρμοδιότητάς της.

Στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου τα οχήματα θα ξεκινήσουν  τον εκχιονισμό κατά τις 5 το πρωί της Πέμπτης, ενώ όπως δήλωσε στην Οδό Διονύσου ο εντεταλμένος για την Πολιτική Προστασία δημοτικός σύμβουλος Π. Τσούκας “είμαστε ακόμη μια φορά- 4η σε ένα μήνα- σε πλήρη ετοιμότητα. Τα μηχανήματα καθαρίζουν ήδη τους κεντρικούς δρόμους. Πιστεύω πως θα τα πάμε και πάλι καλά”.