logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι Σύλλογοι Γονέων που έχουν γραφεί μέλη στην Ένωση Γονέων Διονύσου να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά για την νομιμοποίηση των αντιπροσώπων τους μέχρι 25 Φεβρουαρίου για να συμμετέχουν στις ερχόμενες εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ, για αντιπροσώπους σε σχολικές επιτροπές και Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.

Δικαιολογητικά νομιμοποίησης αντιπροσώπων όπως προβλέπεται από το καταστατικό της Ένωσης άρθρο 8 παρ. 4:

  1. Κατάσταση μελών
  2. Πρακτικό αρχαιρεσιών (όπου θα φαίνεται ο αριθμός μελών και συνδρομή που έχει πληρώσει το κάθε μέλος).
  3. Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης
  4. Βεβαίωση Δ/ντή σχολείου για τον αριθμό των μαθητών της σχολικής μονάδας και της εκπροσώπησης στις αρχαιρεσίες των γονέων του 1/3 των μαθητών,
  5. Ονόματα, αριθμό αντιπροσώπων και τηλέφωνα επικοινωνίας.
  6. Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής μας συνέλευσης,  η συνδρομή μειώθηκε και  ορίζεται στα 20 ευρώ για κάθε εκλεγμένο αντιπρόσωπο του συλλόγου.

Όσοι Σύλλογοι δεν έχουν ακόμη ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Ένωσης για να γραφούν νέα μέλη μπορούν να γραφούν  και παρακαλούμε να επιταχύνουν τις  διαδικασίες.

Θα ακολουθήσει σύντομα η πρόσκληση για την διεξαγωγή της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Την ευθύνη για την νομιμοποίηση των Συλλόγων Γονέων την έχουν ΜΟΝΟ τα όργανα των γονέων, δηλαδή  η Ένωση Γονέων και Ομοσπονδία Γονέων.

Έχουμε πληροφόρηση ότι Σύλλογοι Γονέων  πηγαίνουν τα βιβλία τους και σχετικά έγγραφα στο Δήμο.

Μην ανοίγουμε επικίνδυνα παράθυρα. Ο Δήμος δεν έχει καμιά δουλειά στα βιβλία των γονέων. Ό,τι θέμα έχει ο Δήμος, μπορεί να ενημερώνεται από την Ένωση Γονέων που έχει όλα τα έγγραφα των Συλλόγων.                                                                                     Καταθέτουμε μόνο την συγκρότηση του ΔΣ με ονόματα και τηλέφωνα.

ΔΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣ 6977716456