logo


Για μια ακόμη φορά ανέβηκε στη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ο υποψήφιος από τη μείζονα μειοψηφία, Γρ. Ίσσαρης, μετά και τη για δεύτερη φορά εκλογή του από το Σώμα- με την απαιτούμενη απόλυτη πλειοψηφία, ήδη από την πρώτη ψηφοφορία. Εικοσιέξι συνάδελφοί του (σ.σ. τουλάχιστον 21 απαιτεί ο νόμος) ψήφισαν υπέρ της εκλογής του και αποκατέστησαν τη δυσλειτουργία που είχε προκληθεί στο Δ.Σ. εξαιτίας των ανακολουθιών και του παραλογισμού της κεντρικής Διοίκησης.

Η κατά τα άλλα διαδικαστική συνεδρίαση, σήμερα Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, διανθίστηκε, εντούτοις, από τη λεκτική ξιφομαχία ανάμεσα στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γ. Καλαφατέλη και του δημοτικού συμβούλου της Διοίκησης Α. Πασιπουλαρίδη, με αφορμή την προσφυγή του τελευταίου που οδήγησε στην ακύρωση της εκλογής Ίσσαρη πέρυσι το Σεπτέμβριο.

Ο κ. Καλαφατέλης θεώρησε την προσφυγή μέρος της “προσφιλούς τακτικής της Διοίκησης όταν ακόμη ήταν αντιπολίτευση” να ταλαιπωρεί το Δημοτικό Συμβούλιο με ανούσια θέματα, ενώ την κατηγόρησε ότι δεν δείχνει την ίδια σπουδή, όταν πρόκειται για τα σοβαρά ζητήματα της πόλης, όπως -στην περίπτωση του οικοπέδου στη Δροσιά- η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και η απώλεια για το Δήμο 170.000 ευρώ.

“Την προσφυγή την έκανα, όχι επειδή διαφωνώ ή έχω αντιρρήσεις για το πρόσωπο του υποψηφίου Αντιπροέδρου, αλλά για να δώσω ένα μάθημα σε εκείνους τους υπαλλήλους του Υπουργείου Εσωτερικών, που συνεχίζουν να παρανομούν, σήμερα αλλά και πριν 2,5 χρόνια, επιμένοντας πως μέλος του Προεδρείου του Δ.Σ. μπορεί να εκλεγεί έστω και με μια ψήφο”, απάντησε στα παραπάνω ο κ. Πασιπουλαρίδης.