logo


Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Δήμος Διονύσου, καλώντας τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, που έχουν ως αποτέλεσμα σπασμένα κλαδιά και δέντρα πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ:

Λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν στον Δήμο μας, έχουν σπάσει πολλά κλαδιά δέντρων και έχουν πέσει πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ.

Παρακαλείσθε να είσθε πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.

Ειδικότερα, στη Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς, πεύκο ξερριζώθηκε σε κήπο σπιτιού στην οδό Σολωμού και στην πτώση του παρέσυρε και έσπασε κολώνα της ΔΕΗ, κλείνοντας και το δρόμο. Ήδη στο σημείο βρίσκονται ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Π.Τσούκας καθώς και εθελοντές Πολιτικής Προστασίας από την Άνοιξη, ενώ έχει ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία. Πάντως το αυτοκίνητο, που όπως φαίνεται στη φωτογραφία, βρισκόταν παρακαρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο, δεν έχει πάθει ούτε γρατζουνιά.

Στον Άγ. Στέφανο, δέντρο έπεσε και έκλεισε την οδό Σωκράτους, ενώ στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου προβλήματα παρουσιάστηκαν και στη Λ. Καϊρη, και στην Κυδωνιών από πτώσεις δέντρων στη μέση του δρόμου. Παρών ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Τ. Μπάσης, που επιπλέον είχε ενημερωθεί για την άφιξη του Πρωθυπουργού στο Διόνυσο, ο οποίος επισκέφθηκε τους συγγενείς του.

Εξάλλου σημειώθηκε διακοπή ηλεκτροδότησης για αρκετές ώρες, ενώ στη συμβολή των οδών Κίου και Αιολίδος, κλαδιά που έπεσαν πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ, προκάλεσαν μικρές εκρήξεις και σπινθήρες. Επιτόπου έσπευσαν συνεργεία της Πυροσβεστικής και της ΔΕΗ, που αποκατέστηασν το πρόβλημα λίγο μετά τη μία το μεσημέρι.