logo


Προκηρύχθηκε από το Δήμο Διονύσου η πρόσληψη ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου για θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και συγκεκριμένα:

α) θέματα οργάνωσης και λειτουργίας γραφείου τύπου,

β) δημοσιογραφική κάλυψη εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος,

γ) παρακολούθηση της δραστηριότητας του Δήμου και όλων των θεμάτων που τον αφορούν και δημοσιεύονται στον τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό),

δ) σύνταξη δελτίων τύπου για τις δραστηριότητες του Δήμου και επιμέλεια της έκδοσης των ενημερωτικών εντύπων του Δήμου,

ε) υποστήριξη συνεδρίων και ημερίδων σε θέματα επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων,

στ) σχεδιασμό, οργάνωση και εφαρμογή ενεργειών που θα ενημερώνουν τους δημότες για τις υπηρεσίες του δήμου

ζ) εφαρμογή δημοτικού επικοινωνιακού σχεδιασμού και διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων και συναντήσεων του Δήμου με τοπικούς φορείς και δημότες,

η) ενημέρωση της ιστοσελίδας του Δήμου με τα τελευταία νέα,

θ) επικοινωνία με Δημάρχους άλλων Ο.Τ.Α. και μέριμνα για μετάβαση και συμμετοχή σε συνέδρια Τοπικής Αυτοδιοίκησης της δημοτικής αρχής καθώς και υποδοχή επισκεπτών ή αποστολών εσωτερικού και εξωτερικού στο Δήμο.

Υλοποιείται έτσι η δέσμευση του Δημάρχου Δ. Ζαμάνη, όπως είχε εκφρασθεί στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Oδό Διονύσου, για στελέχωση του Γραφείου Τύπου αμέσως μετά τις Γιορτές των Χριστουγέννων και ικανοποιείται το αίτημα του τοπικού Τύπου, αλλά κυρίως των πολιτών για συνεχή ενημέρωση αναφορικά με τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες του Δήμου. Παράλληλα αναμένεται και η συνολική αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Διονύσου, δέσμευση που επίσης έχει αναληφθεί και εμφανίζεται εδώ και πέντε μήνες σταθερά ως προοπτική στην αρχική σελίδα στο διαδίκτυο.