logo


Επιβεβαιώνοντας πλήρως τα λεγόμενά του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, μετά και την επιστολή προς τους υπαλλήλους της Πολεοδομίας Καπανδριτίου, πραγματοποίησε συνάντηση με το συνάδελφό του του Ωρωπού Θ. Ρούσση, οπότε και συμφωνήθηκε οι κάτοικοι της πόλης να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από την Πολεοδομία του γειτονικού Δήμου. Τα παραπάνω αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Συνάντηση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης με τον δήμαρχο Ωρωπού Θ. Ρούσση, την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στο δημαρχείο Ωρωπού, για το θέμα της Πολεοδομικής Εξυπηρέτησης των κατοίκων του Δήμου Διονύσου.

Σε κλίμα συνεργασίας συζητήθηκε και συμφωνήθηκε από κοινού οι πολίτες του Δήμου Διονύσου, για όλα τα πολεοδομικά ζητήματα που τους αφορούν, να εξυπηρετούνται από το Πολεοδομικό Γραφείο Καπανδριτίου, μέχρις ότου ο Δήμος Διονύσου λειτουργήσει τη δική του Πολεοδομική Υπηρεσία.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από τον Δήμο Διονύσου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας και Πολεοδομίας Β. Λυρούδιας
, η δημοτική σύμβουλος και εντεταλμένη Αγίου Στεφάνου Π. Ταουξή και η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Β. Αλεξανδρή και από τον Δήμο Ωρωπού οι αντιδήμαρχοι Δ. Βελτανιώτης και Κ. Δέδες.

Αξίζει, εντούτοις να προστεθεί και τούτο: Οι πέντε μόλις υπάλληλοι, που αυτή τη στιγμή απασχολούνται στην Πολεοδομία Καπανδριτίου, διεκπεραιώνουν τις πολεοδομικές υποθέσεις δυο μεγάλων Καλλικρατικών Δήμων, με τον μεγαλύτερο όγκο αυτών των υποθέσεων να αφορά στο Δήμο Διονύσου. Ίσως θα έπρεπε, λοιπόν, να εξεταστεί από πλευράς του εξυπηρετούμενου Δήμου η περίπτωση να ενισχύσει τη λειτουργία της Πολεοδομίας με προσωπικό, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η ίδρυση της Υπηρεσίας Δόμησης στο Διόνυσο.