logo


Αυτό δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Στ. Κριεμάδη, ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης στην πρόσφατη (20/1) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προσθέτοντας πως σύντομα ο Δήμος μας θα αποκτήσει τη δική του Υπηρεσία Πολεοδομίας.

Ειδικότερα, ο κ. Κριεμάδης, αναφερόμενος στο έγγραφο της Πολεοδομίας Καπανδριτίου, με το οποίο  καλείτο ο Δήμος Διονύσου να παραλάβει το αρχείο του, μια που από τις 15 Ιανουαρίου η Πολεοδομία θα εξυπηρετούσε μόνο την περιφέρεια του Δήμου Ωρωπού, κάλεσε τη Διοίκηση να ενημερώσει το Σώμα και τους κατοίκους σε ποιες ενέργειες έχει προβεί, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των Διονυσιωτών.

Απαντώντας ο κ. Ζαμάνης  δήλωσε πως μετά και από έγγραφο του Δήμου  Διονύσου προς την Πολεοδομία Καπανδριτίου, η εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Διονύσου θα πραγματοποιείται κανονικά μέχρι τα τέλη του  2016 «που είναι το περιθώριο που μας δίνει ο νόμος για να ιδρύσουμε δική μας Πολεοδομία, την οποία ήδη στήνουμε και θα λειτουργήσει άμεσα. Μέχρι τότε η εξυπηρέτηση θα γίνεται κανονικά στο Καπανδρίτι”, τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Ζαμάνης, προσθέτοντας πως στο ίδιο έγγραφο του Δήμου Διονύσου καλούνται οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας να παραλαμβάνουν κανονικά τα αιτήματα των κατοίκων του Διονύσου, διαφορετικά θα είναι υπόλογοι για παράβαση καθήκοντος.