logo


Δελτίο Τύπου

Μεγάλη τιμή για την οικογένεια του Α.Ο Άνοιξης αποτελεί η πρόσκληση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ)  για τη συμμετοχή των αθλητών του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ Κων/νου Χριστόπουλου και Κων/νου Ραφτόπουλου στις προπονήσεις του κλιμακίου της Εθνικής Ελλάδος στην κατηγορία Παμπαίδων Β΄, από τον Ομοσπονδιακό Περιφερειακό Προπονητή Νοτίου Ελλάδος.

Προσωπική δικαίωση για τους δύο αθλητές μας, που μόλις στο 2ο χρόνο αγωνιστικής παρουσίας τους κατόρθωσαν με την υπομονή, την επιμονή και την προπονητική τους διάθεση,  να προκαλέσουν την πρόσκλησή τους. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία.

Για την επιλογή των αθλητών ο Έφορος του τμήματος χάντμπολ και μέλος του ΔΣ του Α.Ο Άνοιξης  Μ. Λουκάτος δήλωσε: «Η πρόσκληση των δύο παιδιών μας στα κλιμάκια της Εθνικής Χάντμπολ αποτελεί μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο που στα 2 μόλις χρόνια λειτουργίας του,  με σταθερά και προγραμματισμένα βήματα αναπτύσσεται και δημιουργεί αίσθηση στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Διονύσου. Από τους βασικότερους στόχους μας είναι αφενός η ανάπτυξη αθλητικής συνείδησης και παιδείας στα παιδιά και αφετέρου η ανάδειξη των ταλαντούχων παιχτών. Το χάντμπολ είναι ένα άθλημα γυμναστικής για όλα τα παιδιά, το χάντμπολ είναι ένα άθλημα που ακονίζει το μυαλό, το χάντμπολ είναι ένα άθλημα που προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες από όλα τα άλλα ομαδικά αθλήματα για διάκριση. Για τους μικρούς μαθητές, τους αθλητές μας, η ενασχόληση με το χάντμπολ και η διάκριση μπορεί να τους προσφέρει ακόμα και μοριοδότηση για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.  Είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια.

Μαζί με όλα τα παιδιά και τους προπονητές μας, όλα τα μέλη της οικογένειας του Α.Ο Άνοιξης θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα αθλητικά ταλέντα της περιοχής μας σε όλα τα αθλήματα μέσα από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τέννις και χάντμπολ του συλλόγου μας».