logo


Στον, κατάμεστο από κόσμο, χώρο του Πολιτιστικού Αγ. Στεφάνου, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 19 Ιανουαρίου η προεκλογική συγκέντρωση- συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Διονύσου, 5 ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής. Στο πολυπληθές κοινό με μηνύματα νίκης και συσπείρωσης απευθύνθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος  Θ. Γκοτσόπουλος πρώην Δήμαρχος Παλλήνης, Ελ. Δελαγραμμάτικα οδοντίατρος και Β. Πριμικήρης μέλος της Κ.Ε.του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο ακατάβλητος Γ. Πάντζας, βουλευτής Περιφέρειας Αττικής καθώς και ο Αλ. Παρασκευόπουλος, υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ. Παρούσα επίσης η Ι. Στεργίου, περιφειακή σύμβουλος και υποψήφια βουλευτής.

Όλοι οι παραπάνω κάλεσαν τους ψηφοφόρους να γυρίσουν μαζί σελίδα στην Ελλάδα, ώστε από τις 26 Ιανουαρίου να έρθει και πάλι η αξιοπρέπεια, η δημοκρατία και η δικαιοσύνη στη χώρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί αιρετοί από πλευράς Δήμου Διονύσου: Ο Δήμαρχος Δ. Ζαμάνης, ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Η. Υφαντής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Ράικος, Θ. Κρητικός, Γ. Ζυγούνας και Σπ. Σπηλιώτης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Σταμάτας Β. Πέππας, οι τοπικές σύμβουλοι του Κρυονερίου Β. Κάουλα και Αντ. Χατζηαθανασίου, ο πρώην Δήμαρχος Άνοιξης και πρώην δημοτικός σύμβουλος Γ. Νικητόπουλος, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Λ. Φέρμελη και Θ. Ροϊδης καθώς και πολλοί κάτοικοι.