logo


Σε συγκινητική ατμόσφαιρα, μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας,  ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα, πατέρα Αθανάσιο, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, για τα 30 χρόνια διακονίας του και προσφοράς του στους κατοίκους του Κρυονερίου.

Ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διονύσου Η. Υφαντής, κάτοικος Κρυονερίου και ο ίδιος, στην προσφώνησή του, εξήρε τις άοκνες προσπάθειες, την ακεραιότητα, την αφοσίωση, την αυταπάρνηση και το ήθος του εφημέριου όλα αυτά τα χρόνια, που κέρδισαν τον  απεριόριστο σεβασμό των Κρυονεριτών. Απαντώντας, δακρυσμένος, ο εφημέριος ευχαρίστησε θερμά για την τιμή και απηύθυνε για άλλη μια φορά μήνυμα αγάπης και ομόνοιας στους πολίτες, ζητώντας να έχουν τον Χριστό στην καρδιά τους.

Μετά το πέρας της σεμνής τελετής, σε αίθουσα του Ιερού Ναού κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα με τις ευλογίες του π. Αθανάσιου και προσφέρθηκαν παραδοσιακά φαγητά και γλυκίσματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Β. Κοκμοτός, ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος για το Κρυονέρι Δ. Ράικος,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Ταουξή και Π. Τσούκας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου Δ. Χριστόπουλος, η τοπική σύμβουλος Κρυονερίου Β. Κάουλα και πολλοί κάτοικοι του Κρυονερίου.