logo


Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. του ΘΕΣΠΙ, ο Οργανισμός λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι Πολίτες και προκειμένου να διευκολύνει τους ωφελούμενους Δημότες-Κατοίκους του Δήμου Διονύσου, οι οποίοι αδυνατούν να καταβάλλουν το αντίτιμο παρακολούθησης των δραστηριοτήτων/δράσεών του σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Διονύσου (ανέργους, με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, γονείς με δύο παιδιά και πολύτεκνους), αποφάσισε τη διαμόρφωση της τιμολογιακής πολιτικής του για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Διονύσου, ως ακολούθως :

1. Δεν θα καταβάλλουν καθόλου δίδακτρα οι άνεργοι και όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα μικρότερο των 12.000,00 ευρώ (με επίδειξη κάρτας ανεργίας, ανανεωμένης σε τριμηνιαία βάση ή εκκαθαριστικού σημειώματος).

2. Στα δύο παιδιά της ίδιας οικογένειας, που συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα του»ΘΕΣΠΙΣ», το δεύτερο παιδί θα έχει έκπτωση 30%.

3. Στα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας, που συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα του «ΘΕΣΠΙΣ», το τρίτο παιδί θα συμμετέχει δωρεάν.

4. Στις οικογένειες με τρία ή περισσότερα παιδιά, ανεξάρτητα με το αν συμμετέχουν σε κάποια δραστηριότητα του «ΘΕΣΠΙΣ», θα υπάρχει έκπτωση 10% για το πρώτο παιδί.