logo


Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 οι εθελοντές του Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου (ΣΠΠΕΚ) έκοψαν στο Κρυονέρι την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγος X. Αφάλης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αθηνών Πύραρχος M. Ανδριόπουλος, ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αν. Μπάσης, ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κ. Κοντάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Π. Τσούκας υπεύθυνος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για το Κρυονέρι Δ. Ράικος, η τοπική σύμβουλος Κρυονερίου Β. Κάουλα , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου Δ. Χριστόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου κύριος Β. Kουτσαβλής και η περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Γ. Τσούπρα και εκπρόσωποι του ΣΕΒΑ (Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορειοανατολικής Αττικής).

Πέρα από τους επισήμους μάς τίμησαν με την παρουσία τους  οι όμορες εθελοντικές ομάδες του Δήμου μας, η ομάδα Εθελοντών του Αγίου Στεφάνου και της Ροδόπολης, αλλά και εθελοντικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής με τις οποίες ο ΣΠΠΕΚ συνεργάζεται όπως η ΜΑΚΙΠ, η ΕΟΔΔ Βαρυμπόμπης, ο Όμιλος Φίλων του Δάσους, η Εθελοντική Ομάδα των Αφιδνών, η ΕΟΔΔ Εκάλης.

Φυσικά ήταν παρόντες όλοι οι εθελοντές μέλη του ΣΠΠΕΚ με τις οικογένειές τους και είχαμε όλοι μας την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον .

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής, έγινε και η βράβευση από τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, του Προέδρου και του ΔΣ του ΣΕΒΑ για την δωρεά ενός νέου υπερσύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος Δ Τύπου (υδροφόρας) χωριτικότητας 10.000 lt  που σκοπό και ρόλο έχει να ενισχύσει τον ΣΠΠΕΚ και την επιχειρησιακή του ικανότητα και να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να προστατεύουμε με ασφάλεια την περιοχή μας και τους πολίτες του Κρυονερίου.