logo


Με δυο μίνι συνεδριάσεις ξεκινά τις εργασίες του για το 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου: Η πρώτη, στις 4 το απόγευμα, είναι ειδική και θέμα έχει την έγκριση του πρακτικού της διακομματικής επιτροπής που καθόρισε τον τρόπο χρήσης των χώρων για την προεκλογική προβολή των κομμάτων, ενόψει των βουλευτικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου.

Η συνεδρίαση αυτή έρχεται ουσιαστικά να επικυρώσει τα όσα συμφωνήθηκαν στην κοινή σύσκεψη με εκπροσώπους κομμάτων, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο στις 9 Ιανουαρίου.

Ενώ η δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 4.30, θα αποφασίσει την έγκριση και διάθεση δαπάνης για τη σίτιση των εφορευτικών επιτροπών κατά την εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου, καθώς και την εκλογή αντιπροσώπου του Δήμου στο Σύνδεσμο Πάρνηθας (ΣΥΝ-ΠΑ).

Ας σημειωθεί εδώ πως με πρόσφατη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο, τον περασμένο Οκτώβριο, είχε εκλέξει τρεις αντιπροσώπους στον ΣΥΝ-ΠΑ, δύο από τη Δημοτική Αρχή και έναν από τη μείζονα μειοψηφία. Με έγγραφο όμως του Συνδέσμου αποσαφηνίζεται πως με μέτρο τον πληθυσμό του, ο Δήμος Διονύσου μπορεί να εκλέξει μόνον ένα αντιπρόσωπο.