logo


Και εκχιόνιζαν, και έριχναν αλάτι, και έκοβαν πεσμένα δέντρα, και απομάκρυναν κορμούς και κλαδιά από τους δρόμους, και γύρισαν από άδειες για να βρίσκονται παρόντες στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Ο λόγος για το προσωπικό της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, «τα παιδιά», όπως λέει ο Πρόεδρος Τ. Μπάσης, που ξεπέρασαν τον εαυτό τους δουλεύοντας ασταμάτητα- ξεκινώντας στις 4.30 τα χαράματα και σταματώντας στις 10 τη νύχτα.

Ο κ. Μπάσης θέλει και μέσα από την Οδό Διονύσου να ευχαριστήσει δημόσια τους:

Ν. Ρούσσο, Μ. Αλεξανδρή (που ήταν σε άδεια και τη διέκοψε για να βοηθήσει τους συναδέλφους του), Δ. Μεγαγιάννη (του Χρήστου) και Δ. Μεγαγιάννη (του Παναγιώτη), Γ. Μπάση, Ν. Καλλιγέρη, Μ. Καλλιγέρη (που και αυτός σε άδεια, έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Κοινότητας), Γ. Μπιτούνη, Κ. Ντίνη, Γ. Κορρέ, Γ. Τζαφέρη, Γ. Μάστορα, Γ. Ποθητό, καθώς και το Γραμματέα της Κοινότητας Ν. Πατσάκα.

Οι παραπάνω, χωρίς μεγάλη βοήθεια από την Πολιτική Προστασία του Δήμου που είχε ριχτεί στη μάχη για να βοηθήσει Άνοιξη και Δροσιά, τα έδωσαν όλα για ακόμη μια φορά. Είναι εξάλλου από παλιά, μαθημένοι στα χιόνια!