logo


Διονύσης Ζαμάνης: Ευκαιρία για μια νέα αρχή

Φίλες και Φίλοι,

Εδώ και λίγα λεπτά μπήκαμε στη νέα χρονιά και θέλουμε να τη ζήσουμε με αισιοδοξία και ελπίδα.

Η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη. Τα προβλήματα για την πατρίδα και τον τόπο μεγάλα και δυσεπίλυτα. Η προβολή τους στο κοινωνικό σώμα τραυματική. Μια γενιά μεγαλώνει μέσα στην αβεβαιότητα και το άγχος. Και είμαστε εμείς υπεύθυνοι γι’ αυτό. Επειδή, ασυλλόγιστα αλλά συστηματικά, δανειστήκαμε από το μέλλον της για να ζήσουμε το κίβδηλο παρόν μας. Η κρίση έχει ριζώσει βαθιά.

Είμαστε στο ξεκίνημα του 2015 και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Που θα στηρίζεται στην ώριμη και ενσυνείδητη επιλογή μας να εργαστούμε για καλύτερες μέρες. Εμείς.
 Ναι, η Πρωτοχρονιά είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Ας αξιοποιήσουμε, όμως, τη σύμβαση και τον συμβολισμό για ουσιαστική επανατοποθέτηση και αναπροσανατολισμό.

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!

Διονύσης Ζαμάνης


Δήμαρχος Διονύσου

Γιάννης Καλαφατέλης: Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για το μέλλον

Αν και στην εκπνοή του 2014 η χώρα μας βρίσκεται πάλι σε μια δυσάρεστη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία, πιστεύω πως επιβάλλεται να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και πως οφείλουμε να διατηρήσουμε ζωντανά τα όνειρα και τις προσδοκίες μας. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση και να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τους νέους του τόπου μας, με πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού. Ας γίνει η νέα χρονιά το έναυσμα που χρειαζόμαστε για να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και να χαμογελάσουμε στο διπλανό μας! 
Χρόνια Πολλά σε όλους, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2015.

Γιάννης Καλαφατέλης

Επικεφαλής Ενωτικής Πρωτοβουλίας